sâmbătă, 24 septembrie 2011

Duric te ador ♥♥♥....



       Atunci cind singuratetea iși face cuibul in inimile noastre,atunci cind ultimul licar de lumina dispare  apari TU.

  E absolut corect spus ca prietenia e un suflet la doi.E simplu cind ceea ce ascunzi , prietenul o ințelege din prima.
   El ……..mai bine zis EA  iți știe anatomia gindurilor;NU trebuie sa te socoți superior,sa infloresti fiecare cuvint  pentru a parea inteligent ,NU e nevoie sa te ascunzi dupa un steriotip …..pentru ca doar ea,fata cu parul matasos si privirea angelica te ajuta sa uiti de un permanent dute-vino și de o graba desigur prefacuta.
  Prezența ei e ca o injecție subcutanta cu morfina ,e un licar de lumina ce patrunde in fiecare colțișor a sufletului minghîindu-l atunci cind ți-e greu…..si îmbarbatîndu`l cind apare epuizarea nervoasa.
       Ma transform intr`un bebeluș dolofan ,care prinde fiecare scînteie ce sare neatins din brațele ei .Cu pași moi ca de pisica imi ștergi fiecare lacrima neplinsa si imi desenezi fiecare zimbet metaforic.
 Azi sunt aici ….miine plec…….Tu nu incerci sa fii in locul meu ,Tu simplu ma ințelegi ……imparți cu mine durerea si bucuria de a trai;sintem absolute diferite ,dar ma intelegi la 120 %.Intr`o lume ciudata si trista ,plina de suferințe si clamitați  TU esti stralucirea soarelui si adierea prospata de fiecare dimineața.



Dar cel mai mult iubesc asa momente:
[14:48:44] ``Victorita: durik cf?
[14:50:02] ******: a sa te durishesk amush :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu