miercuri, 14 septembrie 2011

Visuri mintea plina si acele visuri sunt atit de omoritoare incit deacum nu mai intelegi unde e adevarul si unde e visul. Doresti sa dormi numai din cauza ca acolo te regasesti ,numai acolo te simti implinit,fericit si desigur alaturi de cineva la care intr-adevar tii.Debarasindune de temeri  ne vom elibera de la o intrebare pina la care am cautat neintrerupt raspunsul.

              Cind totul e bine  nu incerci sa iai acea lopatica lenesa ca sa incepi sa patrunzi in anumite fapte pe care le-ai facut corect sau poate invers.
              Poate anume dezamagirea te ajuta sa intelegi unele lucruri ,sa dai ochelarii portacalii de pe ochi si sa vezi ca viata nu e acea banalitate care ti-ai imaginat-o ,e ceva mai complex ; in care nu e deajuns  sa te lasi dus de val,dar si trebuie  sa incerci sa inoti ca in final sa ajungi chiar si la cel mai nisipos mal.
         NIMIC nu vine in miini fara a depunde eforturi.Orice dorinta chiar si cea mai mica necesita o actiune ,o mica tindere spre ea te ajuta sa fii mai aproape de visul tau,care poate fi copilaros,banal,nechibzuit dar totushi realizat din inima si pentru alinarea dureri care nu demult zacea in ea.
http://www.youtube.com/watch?v=fyopRENTtq0&feature=related

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu