sâmbătă, 31 decembrie 2011

Un 2012 feeric ♥

       http://www.igordobinda.com/LaMultiAni/


     A mai trecut un an.Pe parcursul acestuia au fost clipe de bucurie ,dar totodata de dezamagire profunda.
     Ar fi straniu dacă soarta ne`ar întinde fîşii neîntrerupte din fericire, pentru ca greutaţile constituie părţi continue dintr`o viaţă omeneasca.
        Anul ăsta am dovedit să gust din tot spectrul de sentimente,am sorbit din: fericire ,dragoste,dezamagire,tradare........
           În final doresc în noul an multa fericire,un rasărit de zîmbete si un apus de amintiri. Să aveţi curajul să reproduceţi visele in realitate şi niciodata să nu vă pierdeţi în ele.
         Lăsaţi copilul din suflet să iasă afara  , şi niciodata nul ascundeţi dupa mască de adult.. Nu uitaţi în noaptea de revelion să vă puneţi o dorinţă, pentru că cel ce crede in miracole va călca neaparat pragul zilei de mîine.Totul va fi perfect daca  crezi în asta. Vă doresc să rămîneţi optimişti, să fiţi în locul potrivit la timpul potrivit pentru că viaţa este imprevizibilă. Să plutiţi  realist pe valurile confuze ale existenţei ,să mînuiţi evenimentele în favoarea voastră ,să nu pierdeţi speranţa şi  sa vă scufundaţi dinadins  în prosperitate si belşug.
                    Să avem lingă noi  tot anul persoana iubită care cu duioşie ne va ţine de mîină, PRIETENI care mărinimos ne v`or cuprinde şi  PARINŢI  care cu dragoste ne v`or susţine.
                     LA MULTI ANI SCUMPII MEI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu